Hotlap Sessions (vrij rijden/track time)

Hotlap Sessions (vrij rijden/track time)

De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies! Wil je ook meedoen aan het circuitrijden met je eigen supercar of exclusieve auto, dan kun je je eerst aanmelden via onderstaande link, wanneer je auto goedgekeurd wordt, dan kun je daarna in de ticketshop de circuitsessies boeken.

Je kunt dan met je eigen auto een sessie van 20 minuten rijden voor slechts €40,-. Dit is de prijs in de online voorverkoop, ter plaatse kost een deelnameticket €45,-. 

Hoe aanmelden?
Meldt je auto eerst aan via de preselectie, bij goedkeuring ontvang je per mail de goedkeuring met daarbij een pdf. Dit is het ticket voor de auto. Vervolgens kun je een deelnameticket in de online ticketshop bestellen.

Een helm is NIET verplicht en 1 passagier, 16 jaar of ouder, is toegestaan. Het reglement is HIER te downloaden. De vrijwaring is HIER te downloaden.
Enige afwijking op het hierboven genoemde reglement is dat een helm niet verplicht is, maar wel wordt geadviseerd. 

Neem je deelnameticket, rijbewijs en de ingevulde en ondertekende vrijwaring mee naar het evenement. Hier moet je je ter plaatse melden.

Ter plaatse
Het is verplicht om je ter plaatse te melden. Je krijgt dan de sticker voor de betreffende sessie. Daarnaast is het ook verplicht om ter plaatse een rijdersbriefing te volgen. 
In het schema hieronder zie je de tijden van de inschrijving ter plaatse en de verplichte rijdersbriefing, per sessie. Zorg dat je bent inschreven voor aanvang van de briefing van je sessie! 

Sessie  
Hotlaps Supercars #1 Inschrijving: 09:00 - 10:00 uur in de info unit*. Om 10.15 uur verplichte rijdersbriefing in het mediacenter, op de 1e verdieping boven de pitboxen.

Hotlaps Supercars #2 Inschrijving: 09:00 - 10:00 uur in de info unit*. Om 10.15 uur verplichte rijdersbriefing in het mediacenter, op de 1e verdieping boven de pitboxen.

Hotlaps Supercars #5 Inschrijving: 09:00 - 14:00 uur in de info unit*. Om 13:00 uur verplichte rijdersbriefing in het mediacenter, op de 1e verdieping boven de pitboxen.

Hotlaps Supercars #7 Inschrijving: 09:00 - 15:00 uur in de info unit*. Om 15:00 uur verplichte rijdersbriefing in het mediacenter, op de 1e verdieping boven de pitboxen.

Hotlaps Supercars #8 Inschrijving: 09:00 - 15:00 uur in de info unit*. Om 15:00 uur verplichte rijdersbriefing in het mediacenter, op de 1e verdieping boven de pitboxen.

Hotlaps Supercars #9 Inschrijving: 09:00 - 15:00 uur in de info unit*. Om 15:00 uur verplichte rijdersbriefing in het mediacenter, op de 1e verdieping boven de pitboxen.

* de info unit bevindt zich tegenover het total tankstation

LET OP! Deelname is pas mogelijk na goedkeuring van je auto via het preselectie formulier. Klik hieronder om je auto aan te melden!


MELD NU UW SUPERCAR AAN